De vitale mens

Geestelijke en lichamelijke vitaliteit zijn voor mij de pijlers van mijn bestaan. Het een kan niet zonder het ander.  Zonder balans van Hoofd, Hart en Buik geen resultaatgerichte prestaties. Vitaal zijn is een levensstijl.

Massage werkt ontspannend en zorgt voor een betere doorbloeding. Het verwijdert spierknopen, helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en niet onbelangrijk…vergroot het geluksgevoel. Het werkt preventief tegen klachten, zoals vermoeidheid, hoofdpijn, RSI, stress, verkrampte spieren en lusteloosheid.

Waar het in het oosten heel gebruikelijk is om je regelmatig te laten masseren hebben wij in het westen niet zoveel tijd om even stil te staan bij jezelf en de verbinding met je lichaam, geest en ziel te ervaren. Er gebeurt ook zo veel om ons heen dat we ons bijna gedwongen voelen om alleen met het hoofd en verstand bezig te zijn.

Wees je klachten voor of anders, voorkom dat ze erger worden en leg focus op preventie. Graag nodig ik jou uit om je eigen kracht, je eigen balans te vinden. Een van mijn vele massagebehandelingen kunnen je hierbij opweg helpen.